Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN Şarköy Belediye Başkanı Sayın Alpay VAR´a Görevinde Başarılar Diledi

4 Temmuz 2024
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN Şarköy Belediye Başkanı  Sayın Alpay VAR´a  Görevinde Başarılar Diledi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, yerel seçimler sonrasında yeniden seçilen Şarköy Belediye Başkanı Sayın Alpay VAR’a  ziyarette bulunarak görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şarköy Belediye Başkanı Sayın Alpay VAR; “Bölgemiz için hep beraber çalışacağız. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve aldığı başarılar ortada. Böyle başarılı bir odanın bölgemiz için çok önemli olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN; “Bölgemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza gönülden inanıyorum. Sizlere her zaman destek vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ