Kurumsal kimliğimiz, markamızı pazarda ayıran ve konumlandırmamıza yardımcı olan güçlü bir araçtır. Marka karakterimiz güçlü, güven verici, etkili, profesyonel ve destekleyicidir. Görsel kimliğimizin ve tasarım ilkelerinin tutarlı bir şekilde iletilmesi esastır, böylece konumlandırmamız net olur ve bütün olarak algılanmamız sağlanır. Bu kılavuz, markamızı temsil eden tüm dijital ve basılı tasarımlar için kurumsal kimliğimizin doğru yansıtılması adına yapılmıştır. Bu yönergelere her zaman saygı duyulmalı ve kesinlikle uyulmalıdır. Bu kılavuzda gösterilen tüm belgeler dijital formatta mevcuttur.
Kurumsal Kimlik Kılavuzunda yer alan dijital formatlar için [email protected] e-posta adresinden Odamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Kurumsal Kimlik Kılavuzu

PDF Formatı