Tekirdağ Model Fabrika Kurulum Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

12 Haziran 2024

İlimizde kurulması planlanan Kobi Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’nin (Model Fabrika) kuruluş çalışmalarını değerlendirmek üzere; Tekirdağ Valisi Sayın Recep SOYTÜRK, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Sayın Abdullah BAŞAR, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Dr. Yücel ÖZKARA’ ın katılımıyla düzenlenen toplantı Odamız ev sahipliğinde gerçekleşti.
Toplantıya; Çorlu Kaymakamı Sayın Murat EREN, Çerkezköy Kaymakamı Sayın Nazmi GÜNLÜ, Ergene Kaymakamı Sayın Kadir DUMAN, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet VOLKAN, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet ÇETİN, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Fahrettin AKÇAL, OSB Yönetim Kurulu Başkanları, OSB Bölge Müdürleri iştirak ettiler.
Toplantıda; Kayseri Model Fabrikada yürütülen çalışmalar hakkında Kayseri Model Fabrika Direktörü Sayın Salih YALÇIN, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü’nün Model Fabrika konulu sunumunu Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Sayın Nihan MENTEŞOĞLU gerçekleştirdi.

HABER GÖRSELLERİ