TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Odamıza Ziyarette Bulundu

26 Haziran 2024
TOBB Başkanı Sayın  M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Odamıza Ziyarette Bulundu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın  M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU odamıza ziyarette bulundu.
Ziyarette; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem TUNALI, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Üyeleri; Tamer SERT, Elif PERÇİNOĞLU, Genel Sekreter İbrahim KARAĞÖZ, organ üyeleri ve oda -borsa başkanları hazır bulundular.
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN;TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na  odamız hizmet binasında bulunan Trakya Bilim Teknoloji Geliştirme Merkezi (Trakya Tekmer) ve Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’ni gezdirdi. Akabinde odamız çalışmaları, projeleri ve bölgemiz hakkında bilgiler sundu.
HABER GÖRSELLERİ
TOBB Başkanı Sayın  M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Odamıza Ziyarette Bulundu