Avrupa Serbest Bölge Kullanıcıları Platformu Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKANa Ziyarette Bulundu

7 Haziran 2024
Avrupa Serbest Bölge Kullanıcıları Platformu  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKANa  Ziyarette Bulundu

Avrupa Serbest Bölge Kullanıcıları Platformu Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN’a ziyarette bulundu.

Platformu temsilen; Lindsay Fabrika Müdürü Alican ŞAŞMAZ, Eurotec Ticari Direktörü Reha GÜR, Trinox Metal  Yetkilisi Ömer DÜNDAR, Athos Elektrik Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti Genel Müdür Yardımcısı Cenk KANTAR, Mermaid Ambalaj A.Ş. Yetkilisi  Arif Zafer ÖZARSLAN, Dal Grup Yetkilisi Cavit OTAY,  Genel Müdür Yardımcısı Duygu ASLAN  ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette; Avrupa Serbest Bölge Kullanıcıları Platformu’nun çalışmaları ve odamız faaliyetleri hakkında istişare edildi. Odamızda bulunan Trakya Bilim Teknoloji Geliştirme Merkezi “TRAKYA TEKMER” gezilerek yapılan proje ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

HABER GÖRSELLERİ