TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcileri Odamız da Bir Araya Geldi

15 Aralık 2023
TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler  Kurulu Temsilcileri Odamız da  Bir Araya Geldi

TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Odamız  ev sahipliğinde  toplantı düzenledi. Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyesi Elif Perçinoğlu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, toplum ve ülkelerin zenginleşmeleri, refah seviyesinin artırması için girişimci sayısını artırmak gerektiğine işaret etti. Güçlü kadınların girişimci olarak yer aldığı ekonomilerin büyümeye daha elverişli olduğunun altını çizen İzzet Volkan, son yıllarda artan kadın girişimcilerin ülkemiz geleceği için umut vaat eden bir gelişme olduğunu, yetkimiz ve fiziki imkanlarımız dahilinde her zaman çalışmalarınıza destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Konuşmasının sonunda Odamız hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıda sektörel konuların yanı sıra, kadın girişimcilerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri de ele alındı. Ayrıca, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek etkinlikler ve projeler konusunda fikir alışverişi yapılarak ortak çalışma alanları belirlendi.

HABER GÖRSELLERİ