Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında Ekonomi ve Finans Zirvesi Düzenlendi

5 Haziran 2024
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında Ekonomi ve Finans Zirvesi  Düzenlendi

Odamız Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde “ Ekonomi ve Finans Zirvesi” gerçekleşti.
Zirvede; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Hayrabolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fehmi ALTAYOĞLU, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mahmut ŞAHİN, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail KORKUT, Tamer SERT, Genel Sekreter İbrahim KARAĞÖZ ve organ üyeleri katılımda bulundu.
Etkinlikte; Ekonomi Ekranı Kurucusu Sami ALTINKAYA, Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre ALKİN, Dinamik Yatırım Kurumsal İletişim Satış Bölüm Müdürü Hande EĞİLMEZ ENİŞ,
para ve sermaye piyasalarındaki son durum ,hisse senedi, altın ,döviz yatırım araçlarının getiri performansı ve küresel piyasaların Türkiye ekonomisine etkilerini katılımcılara aktardı.
Konuşmalarının ardından hediye takdimi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

HABER GÖRSELLERİ
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında Ekonomi ve Finans Zirvesi  Düzenlendi