Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Önderliğinde Perakende ve Mağazacılık Zirvesi Düzenlendi

13 Aralık 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  13. Meslek Komitesi kararı ile 1,9,11 ve 15 nolu Meslek Komiteleri, Çorlu Belediyesi, Ergene Belediyesi, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çorlu Esnaf ve Girişimciler Derneği ve Odamız işbirliği ile “Perakende ve Mağazacılık Zirvesi” düzenlendi.

Etkinlik öncesi, Meslek Komite üyelerimiz ve Eğitmen Sayın Mine Erkan ile Çorlu cadde mağazalarını gezerek fikirlerini aktardı.

Zirveye; Ergene Belediye Başkanı Sayın Rasim Yüksel, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güngör, Meslek Komite Üyeleri ve bölgemizin sektördeki üyeleri katılım sağladı.

Perakende ve Mağazacılık konusunda tecrübeli Sayın Mine Erkan yeni nesil perakendeciliği ve mağazacılığı konu alan sunumları ve tecrübelerini katılımcılara aktardı.

Katılımcıların memnuniyetle ayrıldığı zirve, perakende ve mağazacılık sektöründeki paydaşların bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu önemli bir etkinlik oldu.
HABER GÖRSELLERİ