2024 Yılı Şehrimiz Ekonomisi İçin Fırsatları Birlikte Değerlendirdik

11 Aralık 2023
2024 Yılı Şehrimiz Ekonomisi İçin Fırsatları Birlikte Değerlendirdik

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ufuk Mangır,  Çorlu TSO  Genel Sekreteri İbrahim Karağöz, Tekirdağ TSO Genel Sekreter V. Atakan Üzel, Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Seçkin Bayraktar’ın katılımıyla  Odamızda düzenlenen şehrimiz ekonomisi için fırsatların değerlendirildiği  toplantı gerçekleşti.

Toplantıda; 2024 yılı şehrimizin gelişimi, ekonomisi, kalkınması için Oda Başkan ve yöneticileri ile istişarede bulunuldu. Fırsatlar değerlendirildi.