Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası; 32. Kalite Kongresinde “EFQM Üstün Performansta Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi” Ödülünü Aldı

23 Kasım 2023

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından “Su Gibi” teması ile 21-22 Kasım 2023 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen 32. Kalite Kongresinde “Türkiye Mükemmellik Ödülleri” sahiplerini buldu.

Törende Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası; dünyada 30 binden fazla kuruluşun yönetim modeli olarak benimsediği “Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (European Foundation for Quality Management) (EFQM) Mükemmellik Modelinin” kriterleri doğrultusunda verilen ve kurumsal çalışmaları sayesinde iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen EFQM Üstün Performansta Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi”ne sahip oldu.

Törene; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Kaya Kumyol, Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

“Mükemmellik Yolculuğumuz Hiç Bitmeyecek”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Odamız, yıllar önce kalite ve kurumsallaşma çalışmaları için ilk adımı atmış ve devamını getirmiştir. Bu yola bölgemize daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitemizi daha iyi hale getirebilmek için çıktık.  Odamızın kurumsallığı, sürdürülebilir hizmetleri, üye memnuniyeti ve sürekli gelişimi için önem verdiğimiz bu yolculukta dört yıldız alarak başarımızı taçlandırdık. Mükemmellik yolculuğumuz hiç bitmeyecek.” dedi.

EFQM Mükemmellik Modeli Nedir?

EFQM Mükemmellik Modeli, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından sanayi ve akademisyenlerden oluşan bir grup ile geliştirilerek 1991 yılında tüm dünyaya duyurulmuş olan bir yönetim modelidir. Dünya genelinde 38 ülkede, 47 temsilcilik vasıtasıyla 30 binden fazla kuruluş tarafından benimsenen model esas itibariyle, boyutu ve sektörü ne olursa olsun tüm kuruluşlar tarafından kullanılabilen bir kurumsal değerlendirme aracıdır.

HABER GÖRSELLERİ