Değişen Ekonomik Koşullarda İstihdam Sorunları ve Çözüm Yolları Paneli Odamızda Gerçekleşti

16 Kasım 2023

Odamız ev sahipliğinde, Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü ve Trakya İnsan Yönetimi Platformu (TRAKYÖN) iş birliği ile düzenlenen “Değişen Ekonomik Koşullarda İstihdam Sorunları ve Çözüm Yolları” konulu panel odamız Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti.

Sami Altınkaya’nın moderatörlüğünü yaptığı panelde; TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç “Dünya'da ve Türkiye'de Ekonomik Koşullara ve İstihdama Etkilerine Genel Bakış”,
Adecco Türkiye Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Operasyonlar Direktörü Nazmiye Altındaş Balkani “Günümüz işgücü piyasasında öne çıkan yetkinlikler, Firmaların çalışanlardan beklentileri, İşgücü açığının en yüksek olduğu pozisyonlar”, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vala Lale Tüzüner “Çalışanların işverenlerden beklentilerinde neler değişti?, İnsan Kaynakları Yönetiminde Yeni Gelişmeleri Çalışan Odaklı Yönetim”, Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen “İstihdam Sorununun Çözümünde İŞKUR Uygulamaları, NEET -Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlerin İşgücüne Kazandırılması Projesi” konularında katılımcılara bilgiler aktardılar.
Panele; Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut ve Tamer Sert katılımda bulundu.

HABER GÖRSELLERİ