Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Sevgi Diş Polikliniğinin Düzenlediği Akademik Etkinliğe Katıldı

13 Kasım 2023

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Çorlu Sevgi Özel Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.  Tarafından Düzenlenen ‘’Bilimsel Etkinlik’’  Programına Katıldı 11-12 Kasım da gerçekleşen ‘’Bilimsel Etkinlik’’ programı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Çorlu Belediyesi katkılarıyla düzenlendi. Programda; firma yetkilileri ve Balkan ülkelerinden şehrimize gelen dişhekimi katılımcılarıyla bir araya gelen  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, bölgemizin ve Odamızın sağlık sektöründeki projeleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca;Bölgemize değer katacak bu etkinlik için Sevgi Diş Polikliniği’ni ailesine teşekkürlerini iletti.

HABER GÖRSELLERİ