Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürkten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasına İade-i Ziyaret

9 Kasım 2023
Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürkten  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasına İade-i Ziyaret

Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürk  Odamıza iade-i ziyarette bulundu.

Vali Sayın Recep Soytürk ; Çorlu Kaymakamı Sayın Murat Eren, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut, Elif Perçinoğlu, Tamer Sert ,Ahmet Bayram, Umut Güngör ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz tarafından karşılandı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Odamız faaliyet ve projelerden bahsetti.

HABER GÖRSELLERİ