Prof. Dr. İlber Ortaylı´nın "Bölgemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı" Söyleşisi Enis Sülün Salonunda Coşkulu Katılımla Gerçekleşti

3 Kasım 2023

Bölgemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı anısına Çorlu TSO tarafından düzenlenen söyleşi, tarih alanında önemli çalışmalara imza atmış Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın katılımıyla Enis Sülün Salonu'nda gerçekleşti.Söyleşiye, Çorlu  Kaymakamı Sn. Murat Eren, Çorlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Sarıkurt Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Bilgehan Yücel, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu Ticaret Borsası Başkanı Sn. Yüksel Ertan yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, parti başkanları ve birçok iş insanı katıldı.Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Salonu, coşkulu katılımın yanı sıra tarih meraklılarının bir araya gelmesine vesile oldu. Katılımcılar, tarihi olayların derinliklerine dalarak geçmişin anlamını ve önemini daha iyi kavrama fırsatı buldu.Program sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İzzet Volkan, Çorlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Kaymakamı Sn. Murat Eren tarafından teşekkür hediyeleri sunuldu.

HABER GÖRSELLERİ