Prof. Dr. Özgür Demirtaş´tan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´nda İlham Veren Konferans

30 Ekim 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki etkinlikte ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı ağırladı. Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik, Çorlu TSO Üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın yorumlarıyla  gerçekleşen ‘Bilim, Ekonomi, Gelecek ve Siz ’ konu başlıklı konferansa; Çorlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Sarıkurt,  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.İzzet Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sn. Erdim Noyan, Partilerin İlçe Başkanları ve Üyeleri,  İl ve İlçe Protokolü, Oda ve Borsa Başkanları, Odamız Organ Üyeleri, Basın Mensupları ve üyeler katılımda bulundu.Konferansta; Prof. Dr. Özgür Demirtaş ekonomi alanındaki güncel gelişmeleri, bilimin ekonomiye olan etkilerini ve gelecekteki trendleri ele aldığı sunumunda, dinleyicilere ilham verici perspektifler sundu.Etkinlik boyunca katılımcılar, ünlü ekonomiste ekonomi, bilim ve gelecek hakkında merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldular. Demirtaş, soruları içtenlikle yanıtlayarak, katılımcılarla etkileşimde bulundu.Etkinlik ayrıca, renkli görüntüler ve coşkulu marşlarla süslenen bir bando ekibinin gösterisiyle renklendi. Milli bayramın coşkusunu doyasıya yaşayan katılımcılar, vatanları için yapılan mücadelelerin ve Cumhuriyet'in kazanımlarının gururunu bir kez daha yaşadılar.
Konferans sonunda, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan tarafından teşekkür hediyesi sunuldu.Katılımcılar, etkinliğin bilgi dolu ve ilham verici olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin önemini vurguladılar.

HABER GÖRSELLERİ