Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkanı Ziyaret Etti

27 Ekim 2023
Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkanı Ziyaret Etti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Seçilen  Genç Girişimci Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ı Ziyaret Etti

Bölgemizdeki genç girişimcilerin gündeminde olan konuların konuşulduğu ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, genç girişimcilerin ve girişimciliğin Türkiye açısından manevi değeri çok yüksek olan bir grubu oluşturduğunu söyledi.Çorlu TSO  olarak bu grubun faaliyetlerini her dönem desteklediklerini ve farklı sektörlerin buluşması ve model olması açısından son derece önemli değer verdikleri bir yapı olduğunu vurguladı. Bu yapıların birlikte iş yapma ve paylaşma kültürü vermenin yanında gençlere ciddi bir geleceğe hazırlanma motivasyonu da verdiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, bu ortamın en önemli özelliğinin geleneklerle geleceği buluşturması olduğunu anlattı. Genç Girişimcilerin işlerindeki başarıları kadar bu köprüyü kurmak açısından da önemli bir misyonu yerine getirdiklerini dile getirdi.