Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Düzenlenen Çorlu Bilişim ve Alt Sektörleri HİSER Projesi Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti

25 Ekim 2023
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  Tarafından Düzenlenen  Çorlu Bilişim ve Alt Sektörleri HİSER Projesi Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından proje hazırlıklarına başlanan Çorlu Bilişim Sektörü HİSER (Hizmet Sektörü Rekabet Gücünü Artırma) Projesi'nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya Oda üyesi Çorlu'da faaliyet gösteren 19 bilişim, yazılım ve alt sektörleri firmaların temsilcileri katıldı.Katılımcılara uygulanması planlanan HİSER Projesinin işleyişi ve Ticaret Bakanlığı'nın bilişim ve alt sektörleri destekleri ile ilgili bilgiler aktarıldı. Yapılan sunumların ardından, soru cevap bölümünde Çorlu'daki bilişim sektörü ile ilgili sorunlar konuşuldu ve sektör için planlanan gelecek hedefleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.