Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Marmara Bölge Toplantısına Katılım Sağladı

25 Ekim 2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında düzenlenen Marmara Bölgesi Oda ve Borsaları Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Marmara Bölge Toplantısı’na Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan katılım sağladı.
Toplantıda il ve ilçelerimizdeki sektörel talepler, iş dünyasının beklentileri ve hizmet kalitesini arttırmaya yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞU oda ve borsaların proje fabrikası haline geldiğini ve yerel kalkınmanın itici gücü haline geldiğini vurgulayarak toplantıya katılan oda ve borsa yönetim kurulu başkanlarına teşekkürlerini iletti.
HABER GÖRSELLERİ