Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, NKÜ Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

24 Ekim 2023
Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı, NKÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Mümin Şahin Başkanlığında, Tekirdağ TSO Başkanı Sn. Cengiz Günay, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İzzet Volkan,  Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Çetin Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman Sarı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sn. Fatih Ünsal'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantı öncesi Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan Çorlu'nun ilk coğrafi işaret tescilli ürünü olan Seymen kavunundan ikram etti.