TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Komitesi, Seçimleri Tamamlandı

20 Ekim 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ne  seçilen Kadın ve Genç Girişimcilerin isimleri belli oldu.  Kurul seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü Çorlu TSO hizmet binasında gerçekleştirildi.Yapılan seçimler sonucunda Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeliğine; Aslıhan Server Vardar, Burcu Adıgüzel, Gökçe Ertaş Güner ve Gamze Üntürk seçildi.Tekirdağ İl Genç Girişimciler İcra Komitesi  üyeliğine ise; Aylin Çil, Önder Harbili, Orhan Karagöz, Eray Tunalı, Furkan Üzeyir Gençdoğmuş ve Merve Özay seçildi.Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan  Çorlu  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "TOBB Tekirdağ İl Kadın ve Genç Girişimciler  İcra Komitesi, iş dünyasındaki genç ve kadın girişimcilerin temsilini sağlamak ve onların görüşlerini yansıtmak amacıyla kurulmuştur. Seçimlerin sonucunda belirlenen icra komitesi, bölgenin girişimcilik potansiyelini destekleyerek yerel  ve ekonomik kalkınmaya önemli katkılar sağlayacaktır. Bölgemiz iş dünyası olarak ailemize dahil olan kadın  ve genç girişimcilerimizi tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.