Odamız Tarafından Düzenlenen KANBAN ile Malzeme ve Ürün Yönetimi Eğitimi Gerçekleşti

5 Ekim 2023
Odamız Tarafından Düzenlenen KANBAN ile Malzeme ve Ürün Yönetimi  Eğitimi Gerçekleşti

Odamız Tarafından Düzenlenen KANBAN ile Malzeme ve Ürün yönetimi Eğitimi Gerçekleşti

Odamız Tarafından Düzenlenen KANBAN ile Malzeme ve Ürün yönetimi eğitiminde;KANBAN nedir? Neye ve Nasıl hizmet eder? KANBAN ihtiyaç hesaplamaları?
Değer Akış Haritalaması ve TAKT Time’a göre KANBAN ihtiyaçlarının belirlenmesi? Lead Time optimizasyonu için KANBAN’ın önemi?KANBAN Çalışmalarının çalışanlara sağladığı konfor ve iş akışlarının rahatlaması, KANBAN çalışmasının işletmeye katkısı? Örnek KANBAN çalışması, mini uygulama konuları eğitmen Seyit Ahmet Kaya tarafından katılımcılara bilgiler aktarıldı.