Odamız İşbirliği ve Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetimi İle ‘Yeni Dönemde Dayanıklı Olmak Tekirdağ Yarınlara Hazır Mı? Etkinliği Gerçekleşti

27 Eylül 2023
Odamız İşbirliği ve Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi  Yönetimi İle ‘Yeni Dönemde Dayanıklı Olmak Tekirdağ Yarınlara Hazır Mı? Etkinliği Gerçekleşti

Odamız işbirliği ve Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Hakan Güldağ'ı ile Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Sn.Vahap Munyar’ın Moderatörlüğünde  ‘’Yeni dönemde dayanıklı olmak Tekirdağ yarınlara hazır mı?’’ etkinliği gerçekleşti.

Etkinlikte; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn.İzzet Volkan, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet Çetin, Çorlu TSO Meclis Başkanı Sn.Erdim Noyan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn.Mahmut Şahin, ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Nüvit Kırçuval, Zer Satış ve Dijital Platformlar İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Sn.Orçun Güven ve Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Sn.Vahap Munyar konuşmacı olarak yer aldı.

Bölgemizin sorunlarının ve çözüm önerilerinin sivil toplum kuruluşlarına aktarıldığı etkinlikte; hızlı göç alan şehrimizin kentsel dayanıklılığının artırılması, iş dünyasındaki dijital dönüşüm ihtiyaçları, enerji ve su kullanımlarındaki farkındalıklar katılımcılara aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ