Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2023 yılı Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısı Çorlu Kaymakamı Murat EREN´in De Katılımı İle Gerçekleşti

27 Eylül 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2023 yılı Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya: Çorlu Kaymakamı Sayın Murat Eren, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet Volkan, Meclis Başkanı  Sayın Erdim Noyan, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri ve Genel Sekreter Sayın İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

Toplantıda; Odamız Akreditasyon Sistemi, Ekonomik ve Sektörel Raporlar ve Meslek Komitesi Skor Kartı hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Konuşmaların ardından görev süresi boyunca gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarından dolayı Odamız  14. 11. ve 15. Meslek Komitelerine Çorlu Kaymakamı Sayın Murat Eren, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan tarafından plaket ve başarı belgeleri verildi.

HABER GÖRSELLERİ