Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´ndan Göreve Yeni Gelen Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürk´e Ziyaret

31 Ağustos 2023
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´ndan  Göreve Yeni Gelen Tekirdağ Valisi  Sayın Recep Soytürk´e  Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Cem Tunalı, Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut, Elif Perçinoğlu, Tamer Sert, Ahmet Bayram, Umut Güngör ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz göreve yeni gelen Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürk’e  hayırlı olsun ziyarette bulundular.

Yeni görev yerinde Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürk’e  başarı dileklerinde bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, sanayisi ve stratejik önemi ile Trakya’nın en büyük Odası konumundadır. Ticaret ve Sanayi Odaları bölgenin kalkınmasında her zaman lokomotif görevi görmüştür. Bölgemiz ve Ülkemiz için hayırlı olacak her çalışmada üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bu hususta gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse tüm STK’lar ile ortak hareket ederek çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürk; “Çorlu, Trakya ve Türkiye için son derece önemli bir yer. Sanayi hacmi olarak büyük bir ekonomik güçtür. Tekirdağ’da görev yapacak olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Odanız olarak yapmış olduğunuz faaliyet ve hizmetleri yakından takip ediyorum. Görev sürem boyunca hep birlikte ekip ruhu içerisinde bölgemize güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ