Odamız 13. Meslek Komite Üyesi, Toker Sigorta Yetkilisi Hüseyin Toker ve KYZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Yetkilisi Kerem Yılmaz Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´a Ziyarette Bulundu

21 Temmuz 2023
Odamız 13. Meslek Komite Üyesi,  Toker Sigorta Yetkilisi Hüseyin Toker ve   KYZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.  Yetkilisi Kerem Yılmaz  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´a  Ziyarette Bulundu

07 Temmuz 2023 tarihinde düzenlenen Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi sonucunda Tekirdağ’dan 5 kişi sigorta acentelerini temsilen seçilmiştir.

Çorlu’dan  ise Odamız 13. Meslek Komite Üyesi, Toker Sigorta yetkilisi Hüseyin Toker ve KYZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. yetkilisi Kerem Yılmaz temsilcilik görevini üstlendi.

Bu kapsamda; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ziyarette bulunarak sektörle ilgili istişarede bulundular.