TOBB 79. Genel Kurulunun İlk Gününde, 365 Oda ve Borsanın Katıldığı TOGG Çekilişi Gerçekleşti

1 Haziran 2023

TOBB 79. Genel Kurulu’nun ilk gününde, 365 oda ve borsanın katıldığı TOGG çekilişi gerçekleşti.

Törene; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, TOBB Genel Kurul Delegeleri; Barış Güler, Kemal İnan, Mustafa Bahadır Yekeler, Zihni Kumaşoğlu, Göksel Şahin, Levent İpekoğlu, Necati Yıldız, Mutlu Turna, Serkant Hocaoğlu ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

TOGG alımı için yapılan kura  çekiminde; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan  23. sırayı çekti. TOGG Odamıza hayırlı olsun.