Odamız Ev Sahipliğinde Düzenlenen Bölgemizdeki Yer Altı Su Kaynaklarının Sürdürülebilirliği ve Kullanımı Konularının Ele Alındığı Toplantı Gerçekleşti

11 Nisan 2023
Odamız Ev Sahipliğinde Düzenlenen  Bölgemizdeki Yer Altı Su Kaynaklarının Sürdürülebilirliği  ve Kullanımı Konularının Ele Alındığı Toplantı Gerçekleşti

Odamız ev sahipliğinde düzenlenen bölgemizdeki yer altı su kaynaklarının sürdürülebilirliği ve kullanımı konularının ele alındığı toplantı gerçekleşti.

Toplantıya; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Başkan Yardımcısı Mustafa Ogün Asıl, Sayman Üye  Ufuk Mangır, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yetkin Özer, Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birimi Uzmanı Mehmet Karaman, DSİ 11. Bölge Müdür Yrd. Cahit Aşkan,  YAS Şube Müdürü Mehmet Fırat Tulmaç ve Çorlu TSO Genel Sekreteri İbrahim Karağöz katılımda bulundular.

Toplantıda,  bölgemizdeki yer altı su kaynaklarının sürdürülebilirliği ve kullanımı konuları ele alındı. Trakya bölgesindeki tarım, sanayi ve yerleşim alanlarındaki su ihtiyacının karşılanması için planlanan projeler hakkında istişarede  bulunuldu.