Devlet Destekli Alacak Sigortası, Ticari Alacak Sigortası ve Kefalet Sigortası Semineri Odamızda Gerçekleşti

2 Şubat 2023
Devlet Destekli Alacak Sigortası, Ticari Alacak Sigortası  ve Kefalet Sigortası Semineri Odamızda Gerçekleşti

Odamız ve Altrius Kariyer Eğitim ve Danışmanlık firması iş birliğinde düzenlenen “Devlet Destekli Alacak Sigortası, Ticari Alacak Sigortası ve Kefalet Sigortası” semineri gerçekleşti.

Selçuk Kaman’ın sunumunu yaptığı seminerde; Alacak Sigortasının Faydaları / Alacak Sigortası Nedir? Neden Alacak Sigortası?, Alacak Sigortası Türleri, Alacak Sigortası İş Akışı, Kefalet Sigortası Nedir? Neden Kefalet Sigortası? Sigorta Şirketlerince Sunulan Kefalet Sigortası Türleri, Kefalet Sigortası ile Banka Teminat Mektubunun Karşılaştırılması, Kefalet Sigortası Başvuru Süreci ve İş Akısı, Fiyatlama konularında katılımcılara bilgiler aktardı.