Çorlu Mehmetçik İlkokulu´nda Yapımı Tamamlanan ve Odamızın da Destek Sağladığı Kütüphanenin Açılış Töreni Gerçekleşti

27 Mayıs 2022
Çorlu Mehmetçik İlkokulu´nda  Yapımı Tamamlanan ve Odamızın da  Destek Sağladığı Kütüphanenin  Açılış Töreni Gerçekleşti

Çorlu Mehmetçik İlkokulu’nda  yapımı tamamlanan ve Odamızın da  destek sağladığı kütüphanenin açılış töreni gerçekleşti.

Açılış törenine; Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Meclis Katip Üyesi İsmail Korkut, Çorlu Mehmetçik İlkokulu Müdürü Ahmet Koçak, Aslı Tunalı katılımda bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Kütüphanelerimiz eğitimimizin önemli bir parçasıdır. Böyle güzel eserlerin öğrencilerde okuma bilinci ve alışkanlığını kazandıracağına inanıyorum. Kütüphanenin yapımında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

HABER GÖRSELLERİ