Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Düzenlenen “İnovasyonda Liderlik Girişimcilik” Eğitim Gerçekleşti

22 Nisan 2022

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “İnovasyonda Liderlik Girişimcilik” konulu eğitim Dr. Öğr. Üyesi Aziz Şatana’nın sunumlarıyla gerçekleşti.

Eğitimde; Girişimci ve Lider kimdir?,  İnovasyonda Yaklaşım ve Girişimci Profili, Girişimciliğin Faydaları, Dünya’da ve Türkiye’de tarım ve gıda sektörünün durumu,  sektörel analiz, tarım ve gıda üretiminde fırsatlar,  girişimci örnekleri ve yatırım olanakları hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ