Çorlunun Sorunlarının Ele Alındığı Toplantı Çorlu Ticaret Borsası Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

25 Mart 2022
Çorlunun Sorunlarının Ele Alındığı Toplantı  Çorlu Ticaret Borsası Ev Sahipliğinde  Gerçekleşti

Çorlu’nun sorunlarının ele alındığı toplantı 25 Mart 2022 tarihinde Çorlu Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya; Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Hülya Perin ve Esnaf Odaları katılımda bulundu.

Toplantıda; Çorlu’nun sorunları ve gelişime açık noktaları istişare edildi.

HABER GÖRSELLERİ