Odamız ve UnoPro Üretim ve Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Birliğinde Düzenlenen Dijital Model Fabrika - Yalın ve Dijital Dönüşüm Semineri Gerçekleşti

20 Ocak 2022

Odamız ve UnoPro Üretim ve Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. iş birliğinde düzenlenen sunumunu  Dr. Doğan Hasan’ın yaptığı “Dijital Model Fabrika- Yalın ve Dijital Dönüşüm” konulu seminer 20 Ocak 2022 Perşembe günü gerçekleşti.

Seminerde; Yalın Üretim kavramı, tarihçesi, ilkeleri, araçları, amaçları ve sanayide kullanım örnekleri verildi. Endüstri 4.0 kavramı ve Endüstri 4.0’ı tetikleyen 9 teknolojik unsur (Büyük veri ve analiz, Akıllı robotlar, Simülasyon, Dikey ve yatay sistem entegrasyonu, IoT-Nesnelerin interneti, Siber güvenlik, Bulut, Eklemeli üretim, Arttırılmış gerçeklik) hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Endüstri 4.0’ın avantajları, dezavantajları ve Endüstri 4.0 dönüşümünün Türkiye’ ye muhtemel etkisi değerlendirilir.

HABER GÖRSELLERİ