Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Trakya Verimlilik Platformu´nun Temsili Mutabakat Metni İmza Törenine İştirak Etti

23 Eylül 2021
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan  Trakya Verimlilik Platformu´nun  Temsili Mutabakat Metni İmza Törenine İştirak Etti

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen Trakya’nın Verimli Kobileri Projesi 21 Ocak 2021 tarihinde uygulanmaya başladı. Bu proje kapsamında,   Trakya Bölgesi’nin imalat hacmi ve kalkınma potansiyeli göz önünde bulundurularak “Trakya Verimlilik Platformu” kuruldu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Trakya'nın Verimli Kobileri Projesi'' kapsamında, Trakya Kalkınma Ajansı ve bölgemiz odalarının iş birliği ile Trakya Verimlilik Platformu'nun  temsili mutabakat metni imza törenine katıldı.

İmza Töreninde; Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan projenin artılarından bahsetti.

HABER GÖRSELLERİ