Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Çorlu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Birincilerine Hediyelerini Takdim Etti

11 Ağustos 2021

Çorlu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik programında öğrenim gören ve 2020-2021 eğitim öğretim yılını dönem birincisi olarak bitiren öğrenciler odamızı ziyaret etti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Anadolu Meslek Programı okul birincisi Süleyman Arık ve Anadolu Teknik Programı okul birincisi Barış Cesur'u  başarılarından dolayı tebrik ederek kendilerine hediye takdim etti.

İzzet Volkan; “Kalkınmış ve refah düzeyini yakalamış bir Türkiye'nin geleceği, eğitimden ve bilgiyle donanmış genç nesillerin yetiştirilmesinden geçer. Bunda da mesleki eğitimin payı oldukça büyüktür. Nitelikli işgücünün ekonomiye kazandırılması için gençlerin mesleki teknik eğitime yönlendirilmesi gerekmektedir. Meslek lisesi, memleket meselesidir. Meslek lisesi mezunlarına ülkemizin  ihtiyacı vardır” dedi.

Ziyarette; Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ümit Bilir, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Mehmet Manav ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz yer aldı.