Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Çorlu Mesleki Eğitim Merkezi 2020-2021 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreninde Öğrencilere Diplomalarını Takdim Etti

5 Ağustos 2021
Çorlu Mesleki Eğitim Merkezi 2020-2021 öğretim yılı mezuniyet töreni Odamızda gerçekleşti. 12. sınıf öğrencilerine lise mezuniyet diplomalarının ve iş yeri açma belgelerinin takdimi yapıldı.
Törene; Tekirdağ  Valisi Sayın Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamlığına vekalet eden M.ereğlisi Kaymakamı Sayın Sıdkı Zehin,  Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Sayın J.Alb.Osman Kılıç, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Hakan Fındık, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sayın Halit Eren, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Erdoğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan katıldı.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Mezun olan öğrencilere diplomalarını vererek tebrik etti.
HABER GÖRSELLERİ