TBMM Başkanı Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop Trakya Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Yönetim Kurulu Başkanları ile Bir Araya Geldi

4 Ağustos 2021

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr.  Sayın Mustafa Şentop  Odamıza ziyarette bulunarak Trakya Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Yönetim Kurulu Başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıda; Oda ve Borsa başkanları bölge hakkında sorun ve çözüm önerilerini Şentop’a ileterek istişarelerde bulundular.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri; Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül,  Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Trakya Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları katılımda bulundular.