TBMM Başkanı Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop Trakya Organize Sanayi Bölgesi Başkanları ile Bir Araya Geldi

4 Ağustos 2021
TBMM Başkanı Prof. Dr.  Sayın Mustafa Şentop Trakya Organize Sanayi Bölgesi Başkanları ile Bir Araya Geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr.  Sayın Mustafa Şentop  Odamıza ziyarette bulunarak Trakya Organize Sanayi Bölgesi Başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıda; Bölgemizdeki OSB’lerin ülkemizdeki  durumu ve sorunları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri; Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Tekirdağ Vali Yrd./Ergene-2 OSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eren, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan, Lüleburgaz Kaymakamı/Büyükkarıştıran OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce, M.Ereğlisi Kaymakamı/M.Ereğlisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sıdkı Zehin, Ergene Kaymakamı/Ergene-1 OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Taşçı, Kapaklı Kaymakamı/Kapaklı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Hamitoğlu, Muratlı Kaymakamı/Muratlı OSB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altan Demirayak, Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Edirne Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Yrd. Bülent Ündücü,  Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Sanayi Bakanlığı Mevzuat ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Metin Demirtürk,  Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı ve OSB Üst  Kuruluşu  Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Koordinatörü Erdim Noyan,  Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,  Uzunköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı/Uzunköprü OSB Yönetim Kurulu Başkan V. Ercan İhtiyar,  Çorlu Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ağca,  Malkara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi,  Hayrabolu OSB Yönetim Kurulu Üyesi  Ethem Çetin,  Veliköy OSB Yönetim Kurulu Üyesi Aret Marancıoğlu, Velimeşe OSB  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Can,  Çorlu-1 OSB Yönetim Kurulu Üyesi Altan Cinoğlu ve  Evrensekiz OSB Yönetim Kurulu Üyesi Korer Cumhur Sezer toplantıya iştirak ettiler.

HABER GÖRSELLERİ