Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Çorlu´nun Sorunlarının Ele Alındığı Toplantıya İştirak Etti

11 Şubat 2021

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen  Çorlu’nun sorunlarının ele alındığı toplantı 11 Şubat 2021 Perşembe günü gerçekleşti.

Toplantıya; Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat TEKNECİ, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Adnan Kum, Güner Çetin, Ö.Veysel Tunçcan ve Esnaf Oda Başkanları katılımda bulundular.

Çorlu’nun sorunları ve İl olması hususlarının görüşüldüğü toplantının her ay  tekrarlanması konusunda karar alındı.

HABER GÖRSELLERİ