Çorlu TSO Akademi´de "Sanayide Enerji Verimliliği ve EPS İle Uygulama Projeleri" Semineri Gerçekleşti

5 Şubat 2021
Çorlu TSO Akademi´de "Sanayide Enerji Verimliliği ve EPS İle Uygulama Projeleri"  Semineri Gerçekleşti

Odamız ve Ekosmart Enerji ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. işbirliğinde 05 Şubat 2021 tarihinde düzenlenen “Sanayide Enerji Verimliliği ve EPS İle Uygulama Projeleri” semineri zoom üzerinden online olarak gerçekleşti.

Seminerde; Satış ve Pazarlama Sorumlusu Sergen Aydın “Ekosmart Enerji A.Ş. Tanıtım Endüstriyel İşletmelerde Enerji Verimliliği ve Detaylı Enerji Etüdü”, TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Uzmanı Yakup Yılmaz “TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi”, Satış ve Pazarlama Müdürü Sadettin KOÇ “Verimlilik Artırıcı Proje “VAP” Destekleri EPS (Enerji Performans Sözleşmeleri) ve ESCO” konularında katılımcılara bilgiler verdiler.

HABER GÖRSELLERİ