Türkiye´nin En Hızlı Büyüyen ve İlk 100´de Yer Alan Üyemiz Asos Proses Makina San. ve Tic. A.Ş´ye Tebrik Ziyareti

5 Şubat 2021
Türkiye´nin En Hızlı Büyüyen  ve İlk 100´de Yer Alan  Üyemiz  Asos Proses Makina San. ve Tic. A.Ş´ye  Tebrik Ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin (TOBB ETÜ) katkılarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’nde, 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi açıklandı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı; TOBB, TEPAV ve TOBB ETÜ’nün katkılarıyla düzenlenen yarışma sonucunda, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan  Odamız üyesi Asos Proses Makina San. ve Tic. A.Ş. Yetkilisi Murat Dilmen’e  ziyarette bulundular.

Türkiye 100 Ödülleri'nde 65.sırada yerini alan Asos Proses Makina San. ve Tic. A.Ş.’nin başarısını kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Odamız üyesi olarak listede yer almanız bizleri gururlandırdı. Göstermiş olduğunuz büyüme performansıyla, ülkemiz ve bölgemiz ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamanız bizleri çok mutlu etti. Odamız olarak önümüzdeki yıllarda listede daha fazla üyemizin yer alacağına inanıyorum. Ülkemiz ve bölgemiz ekonomisine yaptığınız katkılardan dolayı firmanızı ve çalışanlarınızı tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ