Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Çorlu Gazeteciler Derneğine Ziyarette Bulundular

12 Ocak 2021
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu  Çorlu Gazeteciler Derneğine Ziyarette Bulundular

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Üyesi Necati Yıldız, Odamız Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Ertuğrul Adıgüzel, Başkan Yardımcısı Zihni Kumaşoğlu, Komisyon Üyeleri; Metin Babacan, Mesut Küçük ve Cengiz Kesir Çorlu Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulundular.

Gerçekleşen ziyarette; Basın Mensuplarının sorunları dinlendi ve karşılıklı yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı. Ayrıca, dernek üyelerine maske, dezenfektan içeren hijyen kiti ve duvar saati hediye edildi.