Çorlu 5. Kolordu Komutanlığı´na İdlib Şehitleri İçin Taziye ve Bahar Kalkanı Harekatı´na Destek Ziyareti

2 Mart 2020

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Baro Başkanı Sedat Tekneci, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan Meclis Başkanı Mustafa Yavuz Akın,  Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, ve Esnaf Odalarının Başkanları ile Odamız Genel Sekreteri İbrahim Karağöz 2 Mart 2020 Pazartesi günü Çorlu 5.Kolordu Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan’a ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İdlib’te şehit düşen askerlerimiz için taziyenin ve Bahar Kalkanı Harekatı’na desteğin konuşulduğu ziyaretten dolayı Çorlu 5.Kolordu Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, teşekkürlerini sundu.