AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´a Tebrik Ziyaretinde Bulundu

31 Aralık 2019

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Sayın Mustafa Yel, Tekirdağ İl Başkanı Sayın Mestan Özcan, Çorlu İlçe Başkanı Sayın Yavuz Uylaş, İl ve İlçe Teşkilatı 31 Aralık 2019 Salı günü Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Üyeliği’ne  seçilen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ziyarette bulunarak  yeni görevinde başarılar dilediler.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve beraberindekiler; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı, Meclis Üyeleri; Gökhan Tunalı, Görkem Bardak ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz tarafından  ağırlandılar.

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yapmış olduğu faaliyetler  ve hedeflediği vizyonu ile  hem bölgemize, hem de Çorlu’ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlamaktadır. Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan’ın Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Üyeliği’ne seçilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduk.  Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Odamız olarak üyelerimize  fayda sağlayacak çalışmalarımız devam etmektedir. Bölgemize değer katabilmek  ve marka haline getirebilmek adına daha çok çalışıp elimizden geleni yapacağız. Başta ülkemiz olmak üzere bölgemizi ve Odamızı ICC Dünya Odalar Federasyonu Genel Konseyinde temsil edeceğimden dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Uluslararası kurum ve kuruluşlarda görev almanın, sahip olduğumuz potansiyeli, birikimi, ülkemizin gelişimini ve kalkınmasını anlatmak için önemli bir fırsat olduğuna inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ