Üyelerimize Yeni İş Birliği Fırsatları Yaratmak İçin “Networking ve İşbirliği Geliştirme” Toplantısı Gerçekleştirdik

17 Aralık 2019

Üyelerimizin nitelikli iş bağlantıları kurmaları yeni insanlar ile tanışmaları ve bu tanıştığı kişiler ile, iş birliği yaparak, ürün ya da hizmetleri daha büyük kitlelere ulaştırmaları amacıyla 17 Aralık 2019 Salı günü “Networking ve İşbirliği Geliştirme” toplantısı gerçekleştirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi ve 5. Meslek Komite Üyesi Cem Tunalı, 5. Meslek Komite Başkanı Nüvit Kırçuval, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Atak, Komite Üyeleri, Volkan Çelebi, Gökhan Tunalı, Ahmet Mert, Hasan Örengül ile Meclis Üyelerimiz ve Komite Üyelerimizin iştirak ettiği toplantının sunumu Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık firma yetkilisi Dr. Yılmaz Sönmez tarafından gerçekleştirildi.

Dr. Yılmaz Sönmez “2020 yılında Türkiye’de ve Dünya da Ekonomik Öngörüler ve İşletmeler için Stratejiler” konu başlığında sunumlarla toplantıyı tamamladı.

HABER GÖRSELLERİ