İzzet Volkan; "Üyelerimiz ile birlikte ortak aklın önemine inanarak faaliyetlerimizi ülkemizin menfaatleri doğrultusunda sürdürmeye dün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz"

27 Eylül 2019

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi, bu yıl 11. kez düzenledğii İnsan Yönetimi Kongresi ile iş dünyasını bir araya getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Meclis Başkanımız Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy ve Haluk Bayındır ile Genel Sekreter İbrahim Karağöz kongreye iştirak etti.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi Kongre Salonunda 11. İnsan Yönetimi Kongresi’nde Trakya sanayicisi, işvereni, ticaret erbabı ve insan yönetimine gönül vermiş profesyonelleri bir araya geldi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, kamu kurum temsilcileri, işletme sahipleri ve firmaların temsilcileri katıldı. Düzenlenen etkinliğe katılan tüm firmalara teşekkür eden PERYÖN Derneği Trakya Şubesi Başkanı Özber Çetin, “Bugün Trakya’mız için çok önemli bir gün. Derneğimiz Türkiye’nin 6 bölgesinde alanında uzman profesyonel yöneticilerin olduğu, insan yönetiminde kaliteli daha iyi hizmet vermek adına liderlik eden sivil toplum kuruluşudur. Bu manada sizlerin desteği bizim açıdan ciddi açıdan önemlidir. Bizler, kendi çabalarımız ve emeklerimizle bu güzel kongreyi hazırladık. Aramızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.”dedi.

ORTAK HEDEFİMİZ ZENGİN BİR TÜRKİYE

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yaptığı konuşmada “Çorlu TSO olarak sanayide ve ticarette ilerlemenin yolunun ancak insan gücünü en iyi şekilde eğitmek ve en iyi şekilde değerlendirmekle mümkün olduğuna inanıyoruz. Ortak hedefimiz zengin bir Türkiye, mutlu çalışan ve mutlu işverendir. İnsan kaynakları işletmeler ve yöneticiler için en önemli konudur. Şirketlerin ayakta kalabilmeleri için sürdürülebilir büyüme sağlamaları gerekmekte ve bunun yolu da doğru insan kaynağı yönetiminden geçmektedir. Bu nedenle, düzenlenen bu kongrenin doğrudan muhatabı olduğumuza inanıyor ve bu dayanışmayı başarıyla sonuca ulaştırabileceğimiz konusunda siz firmalarımıza da sonsuz güven duyuyoruz. Gün, özellikle odamız çatısı altındaki 7 bin 500’e yakın üyemiz için daha fazla nitelikli iş ve daha fazla aş üretme günüdür. Unutmayalım ki bu kongre kapsamında istişarelerimiz sonrası işe alacağımız her bir çalışanımız ülkede işsizliği azaltmanın yanı sıra, ekonomik büyümemize yeni bir ivme kazandıracaktır. Bizler Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile birlikte ortak aklın önemine inanarak faaliyetlerini ülkemizin menfaatleri doğrultusunda sürdürmeye dün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Sayın müdürlerime, hocalarıma, yöneticilere, işverenlere, çalışanlara ve tüm üyelerimize de her zaman bizimle birlikte oldukları, her çalışmamıza destek verdikleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK YERLEŞİM YERLERİNDEN BİRİYİZ

Düzenlenen programa katılan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; Çorlu’nun üretim, sanayi ve tarım kenti olarak Türkiye’nin en büyük yerleşim yerlerinden biri olduğunu dile getirdi. Başkan Sarıkurt, “Kent yönetiminde konumuz insan olunca bizler de yerel yöneticiler olarak işimiz gereği bu konuda sürekli etkileşim içinde oluyoruz. Kent yönetiminde önceliğin insan olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum. Birlikte çalışmak ve hep birlikte ilerlemek son derece önemli ve meşaketli. Çorlu’muz Türkiye’nin en büyük yerleşim merkezlerinden biri. Üretim, sanayi, tarım kenti. Bu noktada bu kongreler son derece önemli.”dedi.

BİLGİ VE GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTILAR

12 oturumda 18 konuşmacının katıldığı, iş dünyasına çok önemli mesajların verildiği programda konuşmacılar bilgilerini ve görüşlerini paylaştı. Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder ve İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Sedat Yenidünya’nın sunumlarıyla başlayan programın 3. oturumda Dr. Kerem Dündar,  insan beyninin hayatımıza ve kararlarımıza etkisi, 4. oturumda Ekonomist Mert Yıldız, Teknoloji mi İnsan mı? 5. oturumda emekli Baş İş Müfettişi Mehmet Koçak, Denetimler ve Teftişler, 6. oturumda ise Prof. Dr. Erdem Özdemir, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uygulamaları, 7. Oturumda Av. Cüneyt Alihan Danar, Yargıtay İçtihatlarındaki Değişikliklerin İnsan Kaynakları’na etkisini, 8. Oturumda Oyak Renault İnsan Kaynakları Direktörü Tolga Görgülü İnsan Kaynaklarında Liderlik, 9. oturum Sürdürülebilir Başarı, Oturum Moderatörü Tufan Uzarslan, Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Müdürü Ela Kulunyar ve Abdi İbrahim İlaç İnsan Kaynakları Müdürü Banu Engur bilgiler verdi.  10. Oturum Eker Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevra Eker Güryel, Otizmli Bireyler Eker’le İş Gücünde projesini, 11. oturumda İşveren Markası. Sosyal İK İnsan Kaynakları Direktörü Elif Büyükak Kunter, Mercedes Benz Türk A.Ş. İnsan Kaynakları Grup Müdürü Başak Demiryumruk Dikici ve Penti İnsan Kaynakları Direktörü Selim Arda Üçer, 12. ve son oturumumda İAM İnovasyon ve Ar-Ge Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Tuğba Özdenal, Kriz Yönetimi ve Sürdürülebilir İnovasyon konularında bilgiler verdi.

Düzenlenen programın sonunda konuşmacı olarak katılan davetlilere plaket takdim edildi.

HABER GÖRSELLERİ