Odamız TOBB Delegeleri Hizmet Şeref Plaketlerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´ndan Aldılar

2 Mayıs 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında 10, 20 ve 40. yıllarını tamamlayan delegelere plaketleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni'nde yaptığı konuşmada, iş dünyasının köklü çatısı altında 10'uncu, 20'nci ve 40'ıncı yıllarını tamamlayan TOBB delegelerine hizmet şeref belgesi takdimi vesilesiyle oda ve borsa camiasıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Hizmet Şeref Plaket Töreni'ne Odamız Meclis Üyeleri; Muammer Sert ve Volkan Çelebi katıldı.