Polis Teşkilatının 174´ncü Kuruluş Yıldönümü Kapsamında Tekirdağ İl ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyaret Edildi

10 Nisan 2019
Polis Teşkilatının  174´ncü Kuruluş Yıldönümü Kapsamında Tekirdağ İl ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyaret Edildi

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan Polis Teşkilatı’nın 174’ncü kuruluş yıldönümü nedeniyle, 10 Nisan 2019 Çarşamba günü Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıldönümünü ve Polis Haftasını En İçten Dileklerimle Kutluyorum

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; “Türk Polis Teşkilatı, kuruluş tarihi olan 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hâkimiyetini sağlama ve adaletin tecelli etmesine yardımcı olma gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümünü ve bütün polislerimizin Polis Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Emniyet Teşkilatımız Ülkemizin En Köklü Kurumlarından Biridir

Ziyarette konuşan Meclis Başkanımız Erdim Noyan, “ 174 yıldır milletimizin güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlayan birlik ve beraberliğimizin devamı için büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum. Vatanın, huzurunu ve milletin bekçiliğini yapan ve  bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, Gazilerimizi ve şerefle emekli olmuş tüm polislerimizi minnetle yad ediyorum. Halen görevini fedakarlık ve özveri ile sürdüren polislerimize de görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan’a teşekkür etti.

174 Yıldır Toplumda Huzur ve Düzeni Sağlama Konusunda Türk Polis Teşkilatı Özverili Bir Şekilde Çalışmaktadır

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ziyaretinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; “Tüm camiam adına, sizlerin kuruluş yıldönümünüzü en içten duygularımla kutluyorum. Türk Polis Teşkilatı, 174 yıllık köklü geçmişiyle yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Emniyet teşkilatımız; kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin en köklü, göz bebeği kurumlarından biridir” dedi

Emniyet Güçlerimizin Yürüttüğü Çalışmalarda Üzerimize Düşen Görevi Yerine Getirmeye Çalışacağız

Meclis Başkanımız Erdim Noyan ziyarette yaptığı konuşmada; “Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen vatan hainleriyle de ağır şartlara rağmen 24 saat esasına göre canları pahasına kahramanca mücadele etmektedirler. Güvenlik güçlerimizin, terör örgütü mensuplarının topraklarımızdan kökünü kazımak için verdikleri mücadele takdire şayandır. Bilinmesini isterim ki; bedenen olmasak da, tüm kalbimizle, dualarımızla kahraman tüm güvenlik güçlerimizin yayındayız. Emniyet teşkilatımızın, bundan sonra da topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımın tamdır. Emniyet güçlerimizin yürüttüğü çalışmalarda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görev varsa desteğe her zaman hazırız" açıklamasında bulundu.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı Odamız Başkanlarına teşekkür ederek fikir alışverişinde bulundu.

HABER GÖRSELLERİ