TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Çorlu TSO tarafından Onuruna Verilen Yemeğe Katıldı

9 Mart 2019

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop 9 Mart 2019 Cumartesi günü Çorlu TSO tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İl A Protokol İsimleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Trakya Oda – Borsa temsilcileri, Esnaf Odaları ve Meslek Örgütlerinin Temsilcileri, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimci Üyeleri, Genel Sekreter İbrahim Karağöz ve Basın Mensupları yemeğe katılımda bulundu.

Yemekte konuşan Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Sizlerle birlikte TBMM Başkanı olarak ilk buluşmamız. Bundan sonraki görüşmelerimizde Şehrimiz ve Bölgemiz için her türlü sorunu yakından takip ederek çözüme ulaştırma noktasında çalışacağız. Bana vermiş oldunuz destekten ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yemek sonunda Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

HABER GÖRSELLERİ