Esnaf Odaları ve İş Dünyasının Temsilcileri TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile İstişarelerde Bulundu

9 Mart 2019

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop 9 Mart 2019 Cumartesi günü Odamıza ziyarette bulunarak İlçe Esnaf ve İş Dünyasıyla buluştu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz toplantıya katılımda bulundu.

Başkanımızın Başarılarıyla Hep Gurur Duyduk, Mutlu Olduk

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Bugün hep birlikte burada olmamızın çok özel bir sebebi var.  Tekirdağ’ımızın gururu Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop’un Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı olması vesilesiyle bir aradayız.  Sn. Başkanımız bugüne kadar, Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeliği, Anayasa Komisyonu Başkanlığı gibi birçok görevi en iyi şekilde yaptı.  Sn. Başkanımızın başarılarıyla hep gurur duyduk, mutlu olduk” dedi.

Şehrimiz için Trakya’mız için daha fazla çalışacağız

İş Dünyası olarak istihdam konusunda sizlere büyük görev düşmektedir diyerek konuşmasına başlayan Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğumu söylemek istiyorum. Bunun getirdiği birtakım yükümlülükler ve sorumluluklar var. Bundan sonra daha fazla çalışacağız. Şehrimiz için Trakya’mız için daha fazla çalışacağız. Bu arada sizlerin de destekleri önemli. Bir araya gelerek sorunlarımızın üstesinden hep birlikte geleceğiz” açıklamasında bulundu.

HABER GÖRSELLERİ