Üyelerimiz ile Bir Araya Gelen TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çorlu ve Bölge Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu

9 Mart 2019

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop 9 Mart 2019 Cumartesi günü Odamıza ziyarette bulunarak Üyelerimiz ile biraraya geldi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri, Tekirdağ Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Üyeleri ile Genel Sekreter İbrahim Karağöz ziyarette hazır bulundu.

Çalışmalarımızın Daimi Olması Amacıyla Gerçekleşen Ziyaret Bizleri Onurlandırmıştır

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Meclis Başkanı seçilmenizin ardından Çorlumuz da bölgemizin kamu ve özel sektör temsilcileri ile buluşmanız birlikte çalışma gayreti gösteren bizler için enerjimizi artıran çok önemli bir gelişme ve lütuf olmuştur. Çalışmalarımızın daimi olması amacıyla bizleri ziyaretiniz için onur duyduğumuzu belirtir, Sayın Meclis Başkanımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı seçilmesinin bölgemiz için çok önemli bir fırsat olduğunu da tekrar hatırlatır,  hepinize  bugün burada bir arada olduğunuz için şükranlarımı  ve saygılarımı sunarım.” dedi.

Çorlu’muzu Potansiyeli Birçok İlden Daha Fazladır

Meclis Başkanı olarak Türkiye’nin  bütün illerine, ilçelerine aynı muhabbeti, alakayı duyuyorum. Bütün iller, bütün ilçeler, Türkiye’nin her yerinde yaşayan insanlarımız her birine eşit mesafedeyiz. Tekirdağ Milletvekili olarak 24 Haziranda da  seçildim. O tarihten bu yana da başta İzzet Bey olmak üzere birçok arkadaşımız biliyor bölgemizin sorunlarıyla ilgili olarak girişimlerde, teşebbüslerde bulunuyoruz.  Bunları daha çok yapabilme ve kolay sonuç alabilme imkanı sağlayan bir durumla karşı karşıyayız. Bu her zaman Tekirdağımızın, Çorlumuzun hizmetinde olan bir imkandır, güçtür bunu değerlendirmemiz lazım. Şehrimiz aslında çok daha güzellikleri hakeden bir şehir. Esasen Türkiye Ekonomisine yaptığı katkı bakımından öncelikle buna bakmak lazım. Hangi parametreleri dikkate alırsanız alın Tekirdağ toplamda Türkiye ekonomisine katkı bakımından ilk 5 içerisinde değerlendirilecek bir ilimizdir. Veriler bunu gösteriyor. Tabi bunun karşılığı olarak Tekirdağ ne durumdadır diye bakacak olursak aslında tam buna karşılık  gelen bir durumda değiliz. Bu potansiyeli sadece sanayide, ticarette değil bir taraftan da tarım memleketi. Özellikle ayçiçeğinde Türkiye’nin  üretimde önemli bir kısmını üstlenen bir şehrimiz. Turizm bakımından önemli imkanları olan bir şehrimiz. Trakya genel olarak böyle. Ama bu bütün potansiyel ve imkanların  çok iyi değerlendirilmediğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ